• Follow Us:

NATIONAL STEAM FAIR 2023

  • By udmdra@UB
  • News & Events
  • Comments Off on NATIONAL STEAM FAIR 2023

Universiteti Barleti në partneritet të ngushtë me Triple City dhe Institutin Adriapol në kuadër të programit STEAM ALBANIA zhvilloi më 20 Maj 2023 Panairin e Tretë Kombëtar të STEAM: NATIONAL STEAM FAIR 2023.

Në këtë event morën pjesë 200 projekte STEAM të realizuara nga nxënësit e shkollave të mesme nga i gjithë vendi. Aktiviteti u vizitua nga 1000 vizitorë dhe shërbeu si një urë lidhëse mes talentit dhe pasioneve të nxënësve dhe promovimit të tyre përmes pjesëmarrjes.

Në këtë aktivitet u shpallen 10 projekte fituese të cilat do të jenë pjesëmarrëse në Tekno Fest 2024 në Stamboll, Turqi dhe do të prezantohen në European Inovation Week.

Nxënësit dhe projektet e tyre do të përmirësohen me anë të mbështetjes së ekspertëve duke jo vetëm zhvilluar funksionalitetet dhe dobishmërinë por edhe duke parë dhe gjetur mundësi dhe hapësira komercializimi dhe start up-i.

Panairet dhe aktivitetet e STEAM do të vazhdojnë duke qenë gjithmonë të fokusuara në mbështetjen e talenteve të reja në fushën e shkencës dhe promovimin e lartë të metodave më bashkohore të mësimdhënies në Shkencë, Inxhinieri, Arte dhe Design, Informatikë, Elektronike etj.

Panairi u sponsorizua nga:

Solar Energy Solutions shpk(SOLARES)-një ndër kompanitë më të medha në treg të ndërtimit të impianteve fotovoltaike(diellore) për kompan, biznese dhe industri, që të kenë mundësi ta sigurojnë energjinë nga Dielli.

Probizz.al – një nga platformat më të mëdha online për promovim dhe PR të bizneseve dhe kompanive

  • Share This: