• Follow Us:

Youth Festival 2022

Në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022, Instituti Adriapol organizon YouthFestival, financuar nga Kongresi Rinor Kombëtar dhe Bashkia Tiranë.
Një mbrëmje festive ku kryefjala janë të rinjtë si promotorë të ndryshimit për ta shndërruar Tiranën në një qytet më gjithëpërfshirës!
  • Share This: