• Follow Us:

Thirrje për novatorët: Shfrytëzoni mundësinë për njohje globale në DigiEduHack 2023

  • By udmdra@UB
  • News & Events
  • Comments Off on Thirrje për novatorët: Shfrytëzoni mundësinë për njohje globale në DigiEduHack 2023

Një mundësi emocionuese i pret të gjithë vizionarët dhe zgjidhësit e problemeve. Jemi entuziastë të njoftojmë pjesëmarrjen tonë në DigiEduHack 2023 dhe ftojmë novatorë që gjejnë veten pjesë të sfidë që kemi hapur të bashkohen me ne në këtë udhëtim të jashtëzakonshëm. Pjesëmarrja në DigiEduHack 2023 ofron një shans unik për të fituar shikueshmëri globale për idetë tuaja novatore.

Kjo platformë ndërkombëtare do të vendosë në qendër të vëmendjes risitë tuaja, duke ju lejuar të shfaqni kreativitetin, ekspertizën dhe angazhimin tuaj për të bërë një ndikim pozitiv në arsimin në epokën digjitale. Imagjinoni dyert që mund të hapen, partneritetet që mund të krijohen dhe njohjen që mund të pasojë ndërsa projekti juaj prezantohet para një audiencë mbarëbotërore. Por avantazhet e pjesëmarrjes në DigiEduHack 2023 shtrihen shumë përtej dukshmërisë.

Mundësitë e rrjetëzimit: Lidhuni me novatorë, edukatorë dhe ekspertë të industrisë me të njëjtin mendim nga e gjithë bota. Bashkëpunoni, shkëmbeni ide dhe krijoni marrëdhënie të paçmueshme që mund t’ju ndihmojnë ta çoni projektin tuaj në një nivel tjetër.

Mentorimi dhe udhëzimi: Përfitoni nga urtësia dhe përvoja e mentorëve që kanë lundruar në sfidat e teknologjisë arsimore.

Vlerësimi dhe njohja: Të qenit pjesë e këtij konkursi të nderuar jo vetëm që vërteton përpjekjet tuaja, por gjithashtu hap dyert për mundësitë dhe partneritetet e ardhshme brenda sektorëve të arsimit dhe teknologjisë.

Perspektiva Ndërkombëtare: Fitoni një perspektivë më të gjerë mbi sfidat dhe zgjidhjet arsimore globale. Mësoni nga qasje të ndryshme dhe zbatoni këto njohuri në projektin tuaj.

Mos e humbisni afatin: Numërimi mbrapsht ka filluar dhe koha është thelbësore. Aplikimet për DigiEduHack 2023 do të mbyllen më 13 tetor 2023. Mos e lini të humbasë këtë mundësi.

Regjistroni sfidën tuaj, sillni idenë tuaj në skenën ndërkombëtare dhe bëhuni pjesë e lëvizjes globale për të formësuar të ardhmen e arsimit. DigiEduHack është në fushën e edukimit.

Learn More – https://digieduhack.com/challenges/next-gen-learning-experiences-challenge

  • Share This: